Club Petanque D'Orion

Bedrijfsprofiel

Club Petanque d’Orion is een gezellige Jeu-de-Boules-club, opgericht 9 december 1982, met ongeveer 60 leden. De club, gelegen aan de Bergweg 5a te Bloemendaal, beschikt over elf speelbanen in de openlucht.

Er kan het hele jaar worden gespeeld, naar keuze op zaterdag, zondag, maandag en woensdag, vanaf 13.30u tot 14.30u en van 15.00u tot ± 16.30u. Van 14.30u tot 15.00u is er gelegenheid voor een drankje of een ijsje in ons gezellige clubhuis of op ons zonnige terras. Bij mooi weer kan er ook op afspraak op andere middagen worden gespeeld.

Het Jeu-de-Boules-spel kan worden gespeeld door jong en oud. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen en het zelf eens te proberen. Het spel is in principe niet moeilijk en wij helpen u graag op weg. Wij hebben Jeu-de-Boules-ballen te leen.

Lijkt het u leuk om u bij onze vereniging aan te sluiten dan bent u van harte welkom. Voordat u een beslissing neemt mag u de eerste drie keer gratis mee spelen. Daarna bedraagt de contributie € 70,= per jaar. Wij vragen geen inschrijfgeld.

Er is een ruime parkeergelegenheid.

We volgen de spelregels van de NJBB maar zijn geen lid van de bond. We nemen niet deel aan de  NJBB-competitie

Foto's

Bedrijfsprofiel